Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 30,00

Zonnebril kopen

Zonnebril kopen? Bekijk al onze voordelige aanbiedingen!

Wilt u een goedkoop een zonnebril kopen? Als u op zoek bent naar een goedkope aanbieding en kwalitatief goede zonnebril dan ben u bij ons aan het goede adres! Al onze zonnebrillen worden voor verzending individueel gecontroleerd op kwaliteit en vervolgens goed beschermd verzonden, zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Wij streven erna u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de zonnebril die u aanschaft, daarom kunt u er van uit gaan dat de omschrijvingen en de productfoto's van de zonnebril exact overeenkomen met het daadwerkelijke product dat u ontvangt.

Net als al onze andere producten hanteren wij voor onze zonnebrillen zeer lage winstmarges, hierdoor zijn wij in staat om u hoge kortingen te geven op al onze aanbiedingen.

Actieve filters

Gepolariseerde sport zonnebril UV400

Deze sportieve zonnebril biedt zowel goede zonbescherming als draagcomfort. Zo bieden een glazen UV400 bescherming, is de neussteun gemaakt mee beweegbaar rubber en zorgt de grove rubberen strip aan de binnenkant van de poten ervoor dat de zonnebril goed blijft zitten tijdens intensief sporten en zweten.

Normale prijs € 14,98 Prijs 749

Aoron Classic - Driving zonnebril

Deze classic driving zonnebril van Aoron is een uiterst mooie afgewerkte zonnebril met een erg stevig metalen frame en mee verende poten. De poten uiteindes zijn van stevig kunststof met aan de binnenkant een grove antislip afwerking. De neussteun bevat een zeer aangenaam zacht rubber wat zorgt voor draagconform en rode plekken voorkomt op het draagvlak van de neus.

Deze bril word geleverd met bijbehorend opberg zakje, schoonmaakdoekje en een polarisatie testkaart.

Normale prijs € 24,98 Prijs 1249

Aoron Retro - Driving zonnebril gepolariseerd

Deze retro driving zonnebril van Aoron is uiterst mooi afgewerkte zonnebril met fraaie randloze glazen een erg stevig metalen frame en mee verende poten. De poten uiteindes zijn van stevig kunststof met aan de binnenkant een grove antislip afwerking. De neussteun bevat een erg aangenaam zacht rubber wat zorgt voor draagconform en rode plekken voorkomt op het draagvlak van de neus.

Deze bril word geleverd met bijbehorend zipper case, schoonmaakdoekje en een polarisatie testkaart.

Normale prijs € 29,98 Prijs 1499