Telefoon Accessoires

Telefoonhoesje kopen? Goedkope telefoon accessoires aanbiedingen!

Bekijk hier ons assortiment van telefoon accessoires. Telefoonhoesje of houder kopen? Als u op zoek bent naar kwaliteit en voordelige aanbiedingen op diverse telefoon accessoires zoals telefoonhoesjes en telefoonhouders voor de auto of fiets dan zit u hier goed. Al onze telefoon accessoires worden voor verzending individueel gecontroleerd op kwaliteit en vervolgens goed beschermd verpakt verzonden, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij streven erna u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het product dat u koopt, u kunt er daarom vanuit gaan dat de product omschrijvingen en productfoto's exact overeenkomen met het product dat u ontvangt.

Net als al onze producten hanteren wij ook op onze telefoon accessoires producten lage winstmarges, hierdoor zijn wij in staat om u hoge kortingen te geven op al onze aanbiedingen.

Actieve filters

iPhone Telefoonhoesje - Schokbestendig Siliconen

Met deze schokbestendige siliconen iPhone-hoes is je kostbare iPhone extreem goed beschermd tegen valschade. Met extra dikke beschermranden die 3.8mm uitsteken, zijn de camera en het scherm beschermd tegen een vlakke val, daarnaast zijn de hoeken extra verdikt om de telefoon te beschermen tegen de meest voorkomende harde vallen op de hoeken.

Normale prijs € 19,99 Prijs 1199

Samsung telefoonhoesje - Lederen Flip Case

Dit lederen telefoonhoesje voor Samsung telefoons beschermt uw telefoon uitstekend en ziet er ook nog eens prachtig uit. Naast dat dit hoesje schokbestendig is biedt deze ook ruimte voor het opbergen van pasjes en kan u met deze "flip case" uw telefoon rechtop zetten om zo bijvoorbeeld filmpjes te kijken zonder dat u de telefoon vast hoeft te houden.

Normale prijs € 19,99 Prijs 1399

Auto gravity telefoonhouder

Met deze gravity auto telefoonhouder, kunt u makkelijk u telefoon plaatsen waarna deze door het gewicht van de telefoon zichtzelf aan de telefoon vastklemt. De houder is geschikt voor bevestiging aan zowel elke horizontale auto ventilatie roosters.

Prijs 899

Samsung A5 Wallet telefoonhoesje

Dit lederen telefoonhoesje voor Samsung A5 telefoons beschermt uw telefoon uitstekend en ziet er ook nog eens prachtig uit. Naast dat dit hoesje schokbestendig is biedt deze ook ruimte voor het opbergen van pasjes en kan u met deze "flip case" uw telefoon rechtop zetten om zo bijvoorbeeld filmpjes te kijken zonder dat u de telefoon vast hoeft te houden.

Normale prijs € 12,99 Prijs 799

Baseus Powerbank 30.000Mah Type-c USB

Met deze powerbank van Baseus met een enorme capaciteit van 30.000Mah kunt u lange tijd uw elektronica zoals tablet en smartphone blijven gebruiken zonder deze in een stopcontact op te hoeven laden! Deze powerbank beschik over snel laden voor laptops, doordat de Type-c poort 15Watt aan output kan leveren.

Normale prijs € 59,99 Prijs 4199