Telefoonhoesje kopen? Bekijk onze telefoon accessoires

Telefoonhoesje kopen? Telefoon accessoires aanbiedingen!

Bekijk hier ons assortiment van telefoon accessoires. Telefoonhoesje of houder kopen? Als u op zoek bent naar kwaliteit en voordelige aanbiedingen op diverse telefoon accessoires zoals telefoonhoesjes en telefoonhouders voor de auto of fiets dan zit u hier goed. Al onze telefoon accessoires worden voor verzending individueel gecontroleerd op kwaliteit en vervolgens goed beschermd verpakt verzonden, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Actieve filters

iPhone Telefoonhoesje - Schokbestendig Siliconen

Met deze schokbestendige siliconen iPhone-hoes is je kostbare iPhone extreem goed beschermd tegen valschade. Met extra dikke beschermranden die 3.8mm uitsteken, zijn de camera en het scherm beschermd tegen een vlakke val, daarnaast zijn de hoeken extra verdikt om de telefoon te beschermen tegen de meest voorkomende harde vallen op de hoeken.

Normale prijs € 14,98 Prijs 749

Samsung telefoonhoesje - Lederen Flip Case

Dit lederen telefoonhoesje voor Samsung telefoons beschermt uw telefoon uitstekend en ziet er ook nog eens prachtig uit. Naast dat dit hoesje schokbestendig is biedt deze ook ruimte voor het opbergen van pasjes en kan u met deze "flip case" uw telefoon rechtop zetten om zo bijvoorbeeld filmpjes te kijken zonder dat u de telefoon vast hoeft te houden.

Normale prijs € 19,98 Prijs 999

Auto gravity telefoonhouder

Met deze gravity auto telefoonhouder, kunt u makkelijk u telefoon plaatsen waarna deze door het gewicht van de telefoon zichtzelf aan de telefoon vastklemt. De houder is geschikt voor bevestiging aan zowel elke horizontale auto ventilatie roosters.

Normale prijs € 8,98 Prijs 449

Samsung A5 Wallet telefoonhoesje

Dit lederen telefoonhoesje voor Samsung A5 telefoons beschermt uw telefoon uitstekend en ziet er ook nog eens prachtig uit. Naast dat dit hoesje schokbestendig is biedt deze ook ruimte voor het opbergen van pasjes en kan u met deze "flip case" uw telefoon rechtop zetten om zo bijvoorbeeld filmpjes te kijken zonder dat u de telefoon vast hoeft te houden.

Normale prijs € 14,98 Prijs 749

Baseus Powerbank 30.000Mah Type-c USB

Met deze powerbank van Baseus met een enorme capaciteit van 30.000Mah kunt u lange tijd uw elektronica zoals tablet en smartphone blijven gebruiken zonder deze in een stopcontact op te hoeven laden! Deze powerbank beschik over snel laden voor laptops, doordat de Type-c poort 15Watt aan output kan leveren.

Normale prijs € 69,99 Prijs 5599

Auto usb telefoon lader

Met deze handige auto usb telefoon lader, kunt u via de sigarettenaansteker van elke auto uw usb elektronica gebruiken of opladen!

Normale prijs € 9,98 Prijs 499