Welkom bij Mr. Stunt!

Wij zijn een webshop die verschillende accessoires, elektronica en andere non-food producten aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

  •   Producten van topkwaliteit
  •   Veilig betalen
  •   14-dagen-geld-terug garantie

Naast het leveren van kwaliteitsproducten waar u echt wat aan heeft, streven wij naar een voor u zo prettig mogelijke shopervaring.

Keurmerk

Mr. Stunt is aangesloten bij WebwinkelKeur.


Sinds 02-03-2021 is Mr. Stunt door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Mr. Stunt voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Mr. Stunt onderstreept.Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Mr. Stunt te kopen.